Over ons.

Over ons

Onze missie.

Het bieden van buitengewone en culinaire maaltijdervaringen aan elke consument, onafhankelijk van tijd en plaats met respect voor de impact die we hebben op de wereld om ons heen. 

MARFO Your partner in eating better.

Over ons

Onze visie.

Wij veranderen de wereld van gemaksmaaltijden door de introductie van innovatieve en gezonde maaltijdconcepten met authentieke smaken en de beste, lokale ingrediënten. Wij bieden maaltijdgenot thuis & op het werk, op reis en in (zorg)instellingen.

Onze kernwaarden

Liefde is ons belangrijkste ingrediënt. Dat proef je, maar dat werkt door in alles wat we doen. In de duurzame contacten met onze klanten en leveranciers, het kiezen voor mooie, regionale ingrediënten, het dierenwelzijn dat we centraal zetten. We ondernemen toekomstbestendig.

Eersteklas maaltijdvoorziening vereist eersteklas ingrediënten. Daarom werken we samen met ervaren, bekende leveranciers uit de regio. Al onze leveranciers zetten zich actief in voor dierenwelzijn en zijn hiervoor ook gecertificeerd.

Flexible & Hospitable

Hospitality begins in the heart.

Marfo is volop in ontwikkeling. Gastvrijheid zit ons in het bloed, dat maakt ons flexibel voor onze klanten. Ontdekken waar behoefte aan is en op maat gemaakte oplossingen bieden. Let’s make it together!

 Creative & Innovative

Cooking is love made visible.

Iedere dag proberen we het bij Marfo een stapje beter te doen. Het begint bij culinaire kennis, goed eten en passie hebben voor wat je maakt. Zodat iedereen proeft dat het met aandacht is gemaakt. Let’s make is tasty!

Accountable & Solution Driven

Finding new ways every day.

Kwaliteit bieden, blijven verbeteren en naar oplossingen zoeken. Vernieuwend zijn in smaken, bereidingswijzen, verpakkingen en recepturen, dit helpt ons nieuwe wegen te vinden voor de toekomst. Let’s make is better!

Caring & Committed

Dear future, we are ready.

Iedere dag dichter naar ons ideaal, steeds betere keuzes maken. Toekomstbestendige keuzes in de producten die we gebruiken en aanbieden, maar ook voor de mensen met wie we werken. Let’s make it last!

Over ons

Onze geschiedenis.

Het idee begon meer dan 50 jaar geleden in een hotelkeuken waar maaltijden gemaakt werden voor bedrijven in de buurt. Dit moet anders kunnen, dacht oprichter Fons Aaldering. In 1969 bouwde hij dan ook een fabriekje voor kant-en-klaar maaltijden, Marfo genaamd, in Doetinchem. Dit alles was de start voor wie we nu zijn. Een bedrijf gespecialiseerd in het produceren van maaltijdoplossingen voor onder meer luchtvaartmaatschappijen en gezondheidsinstellingen. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we nu de meest innovatieve partner in unieke food concepten.

Duurzaamheid

Onze toekomst.

Voor ons betekent het zijn van een voedselleverancier en specialist op het gebied van voeding ook het nemen van verantwoordelijkheid. Niet alleen tegenover de natuur, maar ook tegenover de mensen. Onze betrokkenheid gaat van de keuze voor grondstoffen dichtbij huis, tot onze eigen klimaatvriendelijke productie. Precies de gebieden die wij actief en direct kunnen beïnvloeden voor een toekomstbestendige wereld.

Certificeringen

Marfo is onderdeel van

Fleury Michon.

In 2019 zijn we overgenomen door Fleury Michon. Een succesvolle maaltijdenpartner met dezelfde focus op het gebied van duurzaamheid. Zo zorgden zij onder meer in tien jaar tijd voor 6.000 ton minder plastic in verpakkingsmateriaal. Precies een partij waar wij ons mee willen binden. Samen hebben we ambitieuze doelen. Zo zijn we in het bezit van het gerenommeerd milieucertificaat NEN-EN ISO14001. Onze doelen hebben betrekking op dierenwelzijn, watergebruik, groene stroom en CO2-neutraal produceren. Samen voor een betere toekomst.